AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mısır sapı görmek

Kahve falında yeşil mısır sapı görmek

Kahve falında yeşil mısır sapı görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil mısır sapı gördüyseniz:

  • Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında yeşil mısır sapı görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, daha bir sevileceğine delalet eder.

Kahve falında mısır sapları görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil saplı bıçak görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil mısır tarlası görmek çalışmaları kötüleyeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mısır görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil mısır yemek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, işlerin günden güne bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mısır koçanı görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında sapı kırık fincan görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir