AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta fırlatmak

Kahve falında çanta fırlatmak

Kahve falında çanta fırlatmak işlerin de yolunda gideceğine, mutluluğunun katlanacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerinin günden güne açılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına inanılır.

Kahve falında çanta fırlatmak gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınızda ufak tefek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında çanta fırlatmak huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, insanlar tarafından tanınacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonu fırlatmak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

Kahve falında karpuz fırlatmak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi fırlatmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına işaret eder.

Kahve falında havaya fırlatmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domates fırlatmak ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bardak fırlatmak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında fırat nehrine düşmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir