AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates fırlatmak

Kahve falında domates fırlatmak

Kahve falında domates fırlatmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında domates fırlatmak gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen sizin, rekabet etmekte ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında domates fırlatmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında birine para fırlatmak insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sabun fırlatmak yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işarettir.

Kahve falında masa fırlatmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine delalettir.

Kahve falında uzaya fırlatılmak daima önüne bakacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında tepsi fırlatmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında cam fırlatmak anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi fırlatmak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir