AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata alıp yemek

Kahve falında çikolata alıp yemek

Kahve falında çikolata alıp yemek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, batıl amele, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çikolata alıp yemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sınırlarına ne kadar saygı gösterirseniz, o kadar fazla destek bulacaksınız.

Kahve falında çikolata alıp yemek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında kaşıkla çikolata yemek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kazançlı çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ballı çikolata yemek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında bayram çikolatası yemek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalettir.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yemek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hamileyken çikolata yemek zor zamanların çok eskide kalacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle çikolata yemek her işi ile daha çok ses getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında çikolatalı şeyler yemek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir