AnaSayfa / Genel / Kahve falında verilen eti almamak

Kahve falında verilen eti almamak

Kahve falında verilen eti almamak yeni işlere girileceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine inanılır.

Kahve falında verilen eti almamak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda daha rahat hareket etmenizi veya daha özgür hissetmenizi sağlayacak fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında verilen eti almamak alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işarettir.

Kahve falında verilen parayı almamak istediği gibi alışverişe gideceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında verilen selamı almamak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, güzel bir evliliğe alamet eder.

Kahve falında verilen hediyeyi almamak oldukça uzun bir yolculuğa, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında verilen yüzüğü almamak günah ve suç işleyeceğine, güzel günlerin kapıda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında verileni almamak toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında verilen altını almamak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında verilen hediyeyi kabul etmemek duygularının ön plana çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir