AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı piliç görmek

Kahve falında canlı piliç görmek

Kahve falında canlı piliç görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, alım gücünün artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı piliç gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketlerden kaçının.

Kahve falında canlı piliç görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında piliç eti pişirmek zorlukların yaşanacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş piliç yemek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında piliçli tavuk görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Kahve falında piliç yakalamak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında piliç pişirmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalet eder.

Kahve falında piliç eti görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş piliç görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir