AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş piliç yemek

Kahve falında pişmiş piliç yemek

Kahve falında pişmiş piliç yemek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş piliç yemek gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler elinize geçtikçe duygularınız da işin içine karışabilir.

Kahve falında pişmiş piliç yemek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş piliç görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızarmış piliç yemek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına delalet eder.

Kahve falında piliç eti yemek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü piliç görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işarettir.

Kahve falında piliç eti pişirmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında piliçli tavuk görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında piliç kesmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir