AnaSayfa / Genel / Kahve falında piliç eti görmek

Kahve falında piliç eti görmek

Kahve falında piliç eti görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, çok sayıda borca gireceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına inanılır.

Kahve falında piliç eti gördüyseniz:

  • Hiç kimse açık yürekli ya da fazla cesur bildirimlerin peşinden gitmek istemiyor olabilir.

Kahve falında piliç eti yemek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında piliç eti görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında piliç eti pişirmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında piliçli tavuk görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş piliç görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza tabir olunur.

Kahve falında piliç yakalamak maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulur.

Kahve falında piliç pişirmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işarettir.

Kahve falında piliç kesmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir