AnaSayfa / Genel / Kahve falında piliç pişirmek

Kahve falında piliç pişirmek

Kahve falında piliç pişirmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına delalet eder.

Kahve falında piliç pişirmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Kahve falında piliç pişirmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına yorulur.

Kahve falında piliç eti pişirmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, iyiliğe ve güzelliğe yorulmaktadır.

Kahve falında kızarmış piliç yemek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölü piliç görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ piliç görmek helal rızık elde edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet eder.

Kahve falında piliç eti yemek yaşanan kötü olayların unutulacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında canlı piliç görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işaret eder.

Kahve falında piliç yakalamak hayatının adeta cennete döneceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir