AnaSayfa / Genel / Kahve falında piliç eti pişirmek

Kahve falında piliç eti pişirmek

Kahve falında piliç eti pişirmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında piliç eti pişirmek gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeylere zorlayan kişiler suçluluk hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında piliç eti pişirmek kişinin fena halde yanılacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında piliç pişirmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında piliç eti yemek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında piliç eti görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet eder.

Kahve falında piliç kesmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş piliç yemek sıkıntıların son bulacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında ölü piliç görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işarettir.

Kahve falında kızarmış piliç yemek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir