AnaSayfa / Genel / Kahve falında piliç yakalamak

Kahve falında piliç yakalamak

Kahve falında piliç yakalamak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, sorumlulukların azalacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, başarılarının düşeceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında piliç yakalamak gördüyseniz:

  • Kontrol edemediğiniz konuları serbest bırakmanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında piliç yakalamak eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ piliç görmek kendine olan güvenini yitireceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında piliç eti görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında piliç pişirmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü piliç görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, hayırlı haberler getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızarmış piliç görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, kazancın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Kahve falında piliç kesmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk piliç görmek niyetlendiği işlere gireceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir