Kahve falında piliçli tavuk görmek

Kahve falında piliçli tavuk görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, bunun için her gün şükredeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, kar sağlayacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine inanılır.

Kahve falında piliçli tavuk gördüyseniz:

  • Sizinle aynı hedefleri olan kişilerle iş birliği içine girmeniz size kazandırabilir.

Kahve falında piliçli tavuk görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk piliç görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ piliç görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kazancının katbekat artacağına inanılır.

Kahve falında piliç eti görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş piliç görmek girdiği işleri kaybedeceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında canlı piliç görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulur.

Kahve falında ölü piliç görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında piliç yakalamak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir