AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı kurbağa görmek

Kahve falında canlı kurbağa görmek

Kahve falında canlı kurbağa görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, sıkıntılarından arınacağına, hayır getirecek yollara girileceğine işarettir.

Kahve falında canlı kurbağa gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzenlemelerin içine sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz.

Kahve falında canlı kurbağa görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, onlardan fayda göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı kurbağa yemek zengin olunacak bir işe girileceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri kurbağa görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına yorulur.

Kahve falında kurbağa yağdığını görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kurbağa görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına delalettir.

Kahve falında ağzında kurbağa görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rengarenk kurbağa görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında bir tane kurbağa görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir