AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tane kurbağa görmek

Kahve falında bir tane kurbağa görmek

Kahve falında bir tane kurbağa görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, kimseyle konuşmayacağına, mutluluğunun daim olacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, düşmanlarını alt edeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine yorulur.

Kahve falında bir tane kurbağa gördüyseniz:

  • Taleplere rağmen bütçenize sadık kalmanız gerekiyor.

Kahve falında iki tane kurbağa görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tane kurbağa görmek hem de zengin biri olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir kurbağa görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük kurbağa görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyoda kurbağa görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ kurbağa yediğini görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evde yeşil kurbağa görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başında kurbağa görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, gönlünce bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir