AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk kurbağa görmek

Kahve falında rengarenk kurbağa görmek

Kahve falında rengarenk kurbağa görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet eder.

Kahve falında rengarenk kurbağa gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi, belli konularda tatmin olmanızı ya da gerçekten eğlenmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Kahve falında rengarenk kurbağa görmek başına türlü belalar geleceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına inanılır.

Kahve falında dev kurbağa görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiftleşen kurbağa görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük yeşil kurbağa görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kolunda kurbağa görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Kahve falında kurbağa yakalamak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyoda kurbağa görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa ve kurbağa görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir