AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında kurbağa görmek

Kahve falında ağzında kurbağa görmek

Kahve falında ağzında kurbağa görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına inanılır.

Kahve falında ağzında kurbağa gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlardan uzak kalmanız belki daha yararlı olabilir.

Kahve falında ağzında kurbağa görmek zenginliğe sahip olunacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sırtında kurbağa görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kurbağa görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, para kazanmasına da vesile olacağına inanılır.

Kahve falında başında kurbağa görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zıplayan yeşil kurbağa görmek ticarette öne geçeceğine, riske atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan kurbağa görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet eder.

Kahve falında su içinde kurbağa görmek parasının ve malının da artacağına, zenginliğinin süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzerinde kurbağa görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir