AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri kurbağa görmek

Kahve falında iri kurbağa görmek

Kahve falında iri kurbağa görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, işini kaybedeceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında iri kurbağa gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanızda fayda var.

Kahve falında iri kurbağa görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında rengarenk kurbağa görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine işaret eder.

Kahve falında canlı kurbağa yemek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurbağa bacağı yemek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kurbağalar görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında eve kurbağa girdiğini görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir kurbağa görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kurbağa görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir