AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kurbağa görmek

Kahve falında ölmüş kurbağa görmek

Kahve falında ölmüş kurbağa görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, haksızlığa uğranacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, kırılan kalbin onarılacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kurbağa gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var veya bağlayıcı sözler verilebilir.

Kahve falında iki tane kurbağa görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine inanılır.

Kahve falında çok sayıda kurbağa görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli kurbağa görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalettir.

Kahve falında kuyruklu kurbağa görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette kurbağa görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kurbağa yemek herkesin dikkatinin çekileceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kurbağa görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kurbağa yemek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kısa sürede başarısının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir