AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurbağa yağdığını görmek

Kahve falında kurbağa yağdığını görmek

Kahve falında kurbağa yağdığını görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, maneviyatının çökeceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, mevkilerinin yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurbağa yağdığını gördüyseniz:

  • Değişiklikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kurbağa yağdığını görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine işarettir.

Kahve falında kurbağadan korktuğunu görmek çaresiz hallere düşeceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kuyruklu kurbağa görmek müjdeli haberle geleceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurbağa yemek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş kurbağa yemek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir kurbağa görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı kurbağa görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında balık ve kurbağa görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir