AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı çiçek sulamak

Kahve falında canlı çiçek sulamak

Kahve falında canlı çiçek sulamak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına delalet eder.

Kahve falında canlı çiçek sulamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda inisiyatifi elinize almanız gerekiyor.

Kahve falında canlı çiçek sulamak büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında çiçeği sulamak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalettir.

Kahve falında çiçek dikmek ve sulamak önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çiçek sulamak yeni bir eve ve semte taşınılacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta çiçek sulamak kısmetinin açık olacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulur.

Kahve falında saksıdaki çiçekleri sulamak yeni arkadaşlıklar kuracağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş çiçeği sulamak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir