AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş çiçeği sulamak

Kahve falında kurumuş çiçeği sulamak

Kahve falında kurumuş çiçeği sulamak iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş çiçeği sulamak gördüyseniz:

  • Uyarmak ya da tavsiyelerde bulunmak istediğiniz kişiler, olayları tamamen sizinle ilgili bir konu ya da sizin densizliğiniz olarak yorumlayabilirler.

Kahve falında kurumuş çiçeği sulamak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş ağaç sulamak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş toprak sulamak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda kurumuş çiçek görmek önündeki engelleri aşamayacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş çiçek görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek ikinci bir şans vereceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine yorulur.

Kahve falında kurumuş çiçeğe su vermek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye yorulur.

Kahve falında çiçek dikmek ve sulamak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir