AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kefen görmek

Kahve falında kırmızı kefen görmek

Kahve falında kırmızı kefen görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kefen gördüyseniz:

  • İyi yaptığınız işler kanalıyla para kazanma olanağı bulabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı kefen görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kefen yıkamak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında kendini kefenli görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının kefen giydiğini görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmek ve kefenlenmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün kefenini görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında ölü kefenlenirken görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasını kefenle görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir