AnaSayfa / Genel / Kahve falında canı sıkılmak

Kahve falında canı sıkılmak

Kahve falında canı sıkılmak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, günah işlemekten korunacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına işarettir.

Kahve falında canı sıkılmak gördüyseniz:

  • Romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında canının sıkıldığını görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına yorulur.

Kahve falında canı sıkılmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendine silah sıkıldığını görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında düğünde silah sıkıldığını görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine silah sıkıldığını görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına yorulur.

Kahve falında üzerine kurşun sıkıldığını görmek yaşama hevesinden olacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine silah sıkıldığını görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında üzülmek sıkılmak işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir