AnaSayfa / Genel / Kahve falında memesinin sıkıldığını görmek

Kahve falında memesinin sıkıldığını görmek

Kahve falında memesinin sıkıldığını görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Kahve falında memesinin sıkıldığını gördüyseniz:

  • İş hayatınıza odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında memesinin sıkıldığını görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına delalettir.

Kahve falında birisi tarafından boğazı sıkılmak verilen sözlerin tutulacağına, huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında silah sıkıldığını duymak düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canının sıkıldığını görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında parfüm sıkıldığını görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine işarettir.

Kahve falında düğünde silah sıkıldığını görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık sıkılmak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında boğazın sıkıldığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir