AnaSayfa / Genel / Kahve falında can yeleği görmek

Kahve falında can yeleği görmek

Kahve falında can yeleği görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında can yeleği gördüyseniz:

  • İletişimi arttırmak kendinizi daha iyi tanımanıza yardım edebilir.

Kahve falında can yeleği görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında can yeleği giymek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı yelek giymek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yelek almak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında deri yelek giymek evlerine dünürcü geleceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi bebek yeleği görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı yelek örmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye yelek vermek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir