AnaSayfa / Genel / Kahve falında can sıkıntısı görmek

Kahve falında can sıkıntısı görmek

Kahve falında can sıkıntısı görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, şansın kaçacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına rivayet eder.

Kahve falında can sıkıntısı gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokabilirsiniz.

Kahve falında can sıkıntısı görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para sıkıntısı görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini sıkıntılı görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasını sıkıntılı görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında sıkıntı yaşamak sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanı sıkıntılı görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını sıkıntılı görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işarettir.

Kahve falında iş arkadaşını sıkıntılı görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir