AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini sıkıntılı görmek

Kahve falında ölü birini sıkıntılı görmek

Kahve falında ölü birini sıkıntılı görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini sıkıntılı gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük girişimleriniz nedeniyle para sıkıntısı çekiyorsunuz.

Kahve falında ölüyü sıkıntılı görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini sıkıntılı görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını sıkıntılı görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını sıkıntılı görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine alamet eder.

Kahve falında çok sıkıntılı olduğunu görmek zor durumda kalınacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine yorulur.

Kahve falında babayı sıkıntılı görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini sıkıntılı görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi sıkıntılı görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir