AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı sıkıntılı görmek

Kahve falında bir insanı sıkıntılı görmek

Kahve falında bir insanı sıkıntılı görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında bir insanı sıkıntılı gördüyseniz:

  • Taşlar yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında bir insanı sıkıntılı görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü sıkıntılı görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birini sıkıntılı görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında işte sıkıntı görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını sıkıntılı görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında sıkıntılı arkadaş görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu sıkıntılı görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini sıkıntıda görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir