AnaSayfa / Genel / Kahve falında para sıkıntısı görmek

Kahve falında para sıkıntısı görmek

Kahve falında para sıkıntısı görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, fedakârlıklar yapacağına inanılır.

Kahve falında para sıkıntısı gördüyseniz:

  • Daha diplomatik olmakta fayda var.

Kahve falında para sıkıntısı çekmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para sıkıntısı çektiğini görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para sıkıntısı görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu sıkıntıda görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi sıkıntılı görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıkıntıdan ağlamak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine rivayet eder.

Kahve falında annesini sıkıntılı görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini sıkıntıda görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir