AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını sıkıntılı görmek

Kahve falında babasını sıkıntılı görmek

Kahve falında babasını sıkıntılı görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını sıkıntılı gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya, kendinize zaman ayırmaya ihtiyacınız var.

Kahve falında ölmüş babayı sıkıntılı görmek amaçlarını yerine getireceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının sıkıntılı olduğunu görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında babasını sıkıntılı görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalettir.

Kahve falında babayı sıkıntılı görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi sıkıntılı görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında para sıkıntısı çekmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sıkıntıda olmak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sıkıntılı olduğunu görmek kişinin kötü günler geçireceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir