AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkıntı yaşamak

Kahve falında sıkıntı yaşamak

Kahve falında sıkıntı yaşamak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yeni alanlara yöneleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıkıntı yaşamak gördüyseniz:

  • Maddi olarak istediğiniz bir şeye çok yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında sıkıntı yaşamak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi sıkıntılı görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi sıkıntılı görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının sıkıntılı olduğunu görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini sıkıntılı görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin sıkıntıda olduğunu görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını sıkıntıda görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında sıkıntıdan ağlamak Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir