AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını sıkıntılı görmek

Kahve falında başkasını sıkıntılı görmek

Kahve falında başkasını sıkıntılı görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, lüks, konfor içinde olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, layık olduklarına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında başkasını sıkıntılı gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormak gerekebilir.

Kahve falında arkadaşı sıkıntılı görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşını sıkıntılı görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıkıntıdan ağlamak herkesi doğru yola çağıracağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasını sıkıntılı görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına inanılır.

Kahve falında sıkıntılı olduğunu görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına tabir olunur.

Kahve falında sıkıntılı yolculuk yapmak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini sıkıntılı görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini sıkıntılı görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir