AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurun içine batmak

Kahve falında çamurun içine batmak

Kahve falında çamurun içine batmak fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında çamurun içine batmak gördüyseniz:

  • Değiştirilemeyecek şeyleri kabullenerek daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında dize kadar çamura batmak karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurun içine batmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamur batmak işlerinin duracağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamura batmak ve çıkmak hayırlı işlere girişileceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına alamet eder.

Kahve falında çamura batmak çıkamamak kazancının da garanti ve sabit olacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çamurda batmak yeni iş teklifleri alacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında sulu çamura batmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğazına kadar çamura batmak elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir