AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura batmak ve çıkmak

Kahve falında çamura batmak ve çıkmak

Kahve falında çamura batmak ve çıkmak hasret giderileceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çamura batmak ve çıkmak gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vererek, aslında tereddütleriniz olmasına rağmen, bazı konularda harekete geçme zorunluluğu hissedebilirsiniz.

Kahve falında çamura batmak çıkmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamura batmak ve çıkmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dize kadar çamura batmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamura batmak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine alamet eder.

Kahve falında boğazına kadar çamura batmak hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında tarlada çamura batmak erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları çamura batmak anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında çamur batmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir