AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurun içinde oturmak

Kahve falında çamurun içinde oturmak

Kahve falında çamurun içinde oturmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, dertleşerek moral bulacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kazancın gittikçe azalacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, eve huzur dolacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurun içinde oturmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylere başlamak, insanlardan bazı şeyler istemek veya yeni projeleri yürürlüğe koymak gibi şeylerden kaçınmalı, bunun yerine elinizde olanları düzeltmeye, tamamlamaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında çamurun içinde oturmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında çamurun üstüne oturmak çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında çamura oturmak hataların düzeltileceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurda oturmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında çamurun içinde para görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, çok günah işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurun içinde yürümek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde olmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamur içinde yüzük görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir