AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurun içinde olmak

Kahve falında çamurun içinde olmak

Kahve falında çamurun içinde olmak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında çamurun içinde olmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda ise bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında çamurlu suyun içinde görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında çamur içinde yüzük görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında çamur içinde para bulmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında çamurun içinde balık görmek büyük ve güzel işler yapacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında çamurun içinden altın toplamak bol nimete kavuşacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında çamurun içinden bozuk para toplamak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına alamet eder.

Kahve falında çamurun içinden geçmek belalara denk gelmeyeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında arabanın içinde çamur görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir