AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurda oturmak

Kahve falında çamurda oturmak

Kahve falında çamurda oturmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurda oturmak gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeli, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Kahve falında çamura oturmak mal mülk edineceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında çamurun içinde oturmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kendini yiyip bitireceğine alamet eder.

Kahve falında çamurda oturmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurun üstüne oturmak zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurlu suya girmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine alamet eder.

Kahve falında çamurun içinde balık görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde yürümek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla çamurlu yolda gitmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir