AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura oturmak

Kahve falında çamura oturmak

Kahve falında çamura oturmak yolculuk yaparak bir hayra ermeye, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine yorulur.

Kahve falında çamura oturmak gördüyseniz:

  • Kendinizi frenleyemezseniz büyük bir tatsızlık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında çamurun üstüne oturmak sürekli bağırıp çağıracağına, umutsuzluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde oturmak zafer ve zenginlik getireceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çamura oturmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurda oturmak dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamur kuyusu görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çamurun içinden çıkmak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta çamur görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamur karıştırmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir