AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurun içinde para görmek

Kahve falında çamurun içinde para görmek

Kahve falında çamurun içinde para görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurun içinde para gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında çamurun içinden bozuk para toplamak müjdeli bir haber alacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında çamurun içinden bozuk para bulmak yaşam kolaylığı içine gireceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde bozuk para görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında çamur içinde para bulmak iyi geçim halinde kalacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurun içinde para görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını çamur içinde görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işaret eder.

Kahve falında çamurun içinde yılan görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde yürümek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, zahmetli durumların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir