AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur içinde yüzük görmek

Kahve falında çamur içinde yüzük görmek

Kahve falında çamur içinde yüzük görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, haneye bereket geleceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında çamur içinde yüzük gördüyseniz:

  • Alışılmadık alışkanlıklar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında çamur içinde yüzük görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu yüzük görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında çamurda yüzük aramak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, çok büyük hayır duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın içinde çamur görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında çamur içinde yüzmek insanlara küsüleceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını çamur içinde görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını çamur içinde görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde çamurlu su görmek vaaz ve nasihate, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir