AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu yorgan görmek

Kahve falında çamurlu yorgan görmek

Kahve falında çamurlu yorgan görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret eder.

Kahve falında çamurlu yorgan gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaksınız.

Kahve falında çamurlu yorgan görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yorgan örtmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mor yorgan görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak yorgan battaniye görmek işlerinde başarılı olacağına, kendisi ile gururlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz yorganı görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında yorganın altında olmak zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yorganın yandığını görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan kılıfı dikmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir