AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor yorgan görmek

Kahve falında mor yorgan görmek

Kahve falında mor yorgan görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında mor yorgan gördüyseniz:

  • Düşüncesiz davranışlara eğilimlisiniz.

Kahve falında mor renk yorgan görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına işarettir.

Kahve falında mor yorgan görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, hayra ve esenliğe yorulur.

Kahve falında yorgancı görmek kazancın arttırılacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine delalet eder.

Kahve falında çöpe yorgan atmak dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yorganın altında olmak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında pamuk yorgan görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk yorgan görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgan katladığını görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir