AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yorgan örtmek

Kahve falında yeşil yorgan örtmek

Kahve falında yeşil yorgan örtmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kendisi paralayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yorgan örtmek gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışı zaferle sonuçlanabilir.

Kahve falında yeşil yorgan örtmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstünü yorganla örtmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı yorgan örtmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine yorgan örtmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin üstüne yorgan örtmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yorganla örtmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yorgan örtmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına işarettir.

Kahve falında ölünün üstüne yorgan örtmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir