AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu toprak kazmak

Kahve falında çamurlu toprak kazmak

Kahve falında çamurlu toprak kazmak keyfinden ve neşesinden olacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, Tövbe Edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurlu toprak kazmak gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işleri, planları veya iş birliklerini başlatmadan önce bir sağlama yapmanızda fayda var.

Kahve falında çamurlu toprak kazmak iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, ev sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı toprak kazmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah toprak kazmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin toprak kazdığını görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının toprak kazdığını görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, cesaretini yeninden toplayacağına delalettir.

Kahve falında kara toprak kazmak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında keserle toprak kazmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde toprak kazmak yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir