AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı toprak kazmak

Kahve falında sarı toprak kazmak

Kahve falında sarı toprak kazmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında sarı toprak kazmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanıza veya yeni olanaklara kavuşmanıza yardımı olabilecek sosyal aktiviteler söz konusu olabilir.

Kahve falında sarı toprak kazmak imkânlarının azalacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kara toprak kazmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz toprak kazmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kepçeyle toprak kazmak yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, can bulacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede toprak kazmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elle toprak kazmak kötü kişilerle karşılaşacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına rivayet eder.

Kahve falında keserle toprak kazmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ağaç dikmek için toprak kazmak büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir