AnaSayfa / Genel / Kahve falında keserle toprak kazmak

Kahve falında keserle toprak kazmak

Kahve falında keserle toprak kazmak çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keserle toprak kazmak gördüyseniz:

  • Aniden beliren duygusal konular sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında keserle toprak kazmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında boğazını keserek adam öldürmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, yanlış yollardan döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boğazını keserek öldürmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini koyun keserken görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında birini et keserken görmek ihanete uğrayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında adamı keserek öldürmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun keserken görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazını keserek öldürmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir