AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe terlik giymek

Kahve falında pembe terlik giymek

Kahve falında pembe terlik giymek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, süzüleceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sağlığından olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe terlik giymek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında pembe terlik giymek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe ev terliği görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında pembe terlik görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, büyük aksilikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe terlik almak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işarettir.

Kahve falında başkasına terlik giydirmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah terlik giydiğini görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye terlik giydirmek bütçesinin daralacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ters terlik giymek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir