AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu terlik görmek

Kahve falında çamurlu terlik görmek

Kahve falında çamurlu terlik görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, yuva kuracağına, hem yeni yerler göreceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu terlik gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenmenizi sağlayacak sorular sorarak buna göre hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında çamurlu terlik yıkamak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu terlik görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu terlik giymek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz terlik görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıda terlik görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında terliklerini çıkarmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, o kişiye zararının dokunacağına rivayet eder.

Kahve falında içeri terliği görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına inanılır.

Kahve falında ölüye terlik giydirmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir