AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suyu süpürmek

Kahve falında çamurlu suyu süpürmek

Kahve falında çamurlu suyu süpürmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, parasının ve canın güvende olacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu suyu süpürmek gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında çamurlu su süpürmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurlu suyu süpürmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında çamur süpürmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamuru süpürmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli su süpürmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında süpürgeyle su süpürmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, hayatının yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında su süpürmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işaret eder.

Kahve falında suları süpürmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir