AnaSayfa / Genel / Kahve falında su süpürmek

Kahve falında su süpürmek

Kahve falında su süpürmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına işarettir.

Kahve falında su süpürmek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olaylar veya beklenmedik gelişmeler bazı konuların tekrar ele alınmasını gerektirebilir.

Kahve falında kirli su süpürmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süpürgeyle su süpürmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu suyu süpürmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu su süpürmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kirli suyu süpürmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyu süpürmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında suları süpürmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında su süpürmek yüksek bir makama geleceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir